Ocad muuttuu vuositilausmalliin keväällä 2018

Digitalisoinnista on tullut viime aikoina muotisana. Joskus se herättää pelkoja, mutta ennen kaikkea se tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Mutta kuka tarttuikaan tähän tilaisuuteen 30 vuotta sitten? Oikein, OCAD! Silloin tehtiin ensimmäinen OCAD kartta! Sen koommin OCADilla on tehty tuhansia karttoja. Kartat eivät ole ehkä muuttuneet kovin paljoa, mutta niiden valmistustavat ovat. OCAD jatkaa intohimoisesti karttojen valmistuksen kehittämistä uusien teknologioiden ja innovaatioiden myötä.

Koska teknologia kehittyy yhä kiihtyvään tahtiin, ei ole enää tarkoituksenmukaista julkaista uutta OCAD-versiota useilla uusilla ominaisuuksilla kolmen vuoden välein. Olemme etsineet ratkaisua, jonka myötä uudet ominaisuudet saadaan käyttöön kaikille käyttäjille mahdollisimman nopeasti. Tilausmalli tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Mitä vuositilausmalli tarjoaa?
OCAD 2018 sopii hyvin tiimeille. Tilaus voidaan valita ”yhden käyttäjän” -lisenssin (nykyinen tapa) tai uuden ”Tiimi” -lisenssi välillä. Valitsemasi tilausmallista riippumatta hyödyt seuraavista asioista:

• Työkalut kartantekoon

Säännöllisten ja ilmaisten päivitysten avulla saat välittömästi OCADin uusimmat työkalut käyttöösi tehokkaaseen karttojen tuottamiseen. Ohjelmisto on aina ajan tasalla viimeisimmän teknologian ja standardien kanssa.

• Kohtuulliset hinnat

Vuositilausmalli tarjoaa alhaiset aloitushinnat kaikille versioille verrattuna aiempiin. Tämä helpottaa budjetin suunnittelua vuosien mittaan ja tilaus voidaan peruuttaa vuosittain. Yksityiskohdat tilausehdoista ja hinnoista löydät Usein Kysytyistä Kysymyksistä: Täältä

• Tehokas ja huoleton yhteistyö

Tilausvaihtoehdon ”OCAD 2018 tiimeille” kautta voit siirtää lisenssisi muille välittömästi. Jos synkronoit OCAD-tiedoston pilvipalvelussa (esim. Dropbox, OneDrive jne.), vältät yhteensopivuusongelmat eri OCAD-versioiden ja tiedostojen välillä. Kaikki toimivat samalla ja uusimmalla versiolla.

• Käyttöoikeuksien hallinta

OCAD Lisenssien hallinnassa voit lisätä tiimin jäseniä. Tällä tavoin sinulla on aina yleiskatsaus siihen minkälaisia lisenssejä jäsenillä on tällä hetkellä käytössä (tiimilisenssi, yksilö lisenssi, aiemmat OCAD-versiot). Tiimin käyttölupa voidaan siirtää 24 tunnin välein eri jäsenelle.

• OCAD-asiantuntija tuki

Onko sinulla kysyttävää ohjelmistosta tai lisenssienhallinnasta? Hanki OCAD-asiantuntijoiden tekninen tuki vuositilauksella. OCAD-käyttäjille on tarjolla myös lukuisia opetusvideoita ja laajaa oppimisapua, kuten OCAD-wiki ja -oppitunteja. Tämän ansiosta voit käyttää OCADia optimaalisesti milloin tahansa.

• OCAD Viewer

Ilmainen OCAD Viewer on asennettu jokaiseen asennukseen ja OCAD-versioon. Näin voit jatkaa karttatiedostojen avaamista ja tulostamista myös tilauksen päättymisen jälkeen.